Chcete využít srpnové MEGASLEVY a nevíte, jak si je zobrazit? Poradíme vám.

Srpnová slevová akce Megaflexu již začala a někteří z vás možná přemýšlí, jak se přihlásit k uzamčenému obsahu pro zákazníky. Chybí vám registrační údaje, a proto se vám slevy v článku na Megablogu nezobrazují? A nebo zatím nejste našimi registrovanými partnery, přesto byste rádi slev využili? Poradíme vám, jak na to.

Pokud jste již u nás registrováni a pravidelně nakupujete, stačí vám k zobrazení MEGASLEV jen vaše přihlašovací údaje do našeho e-shopu. Jsou shodné s těmi, které lze použít na Megablogu. Pokud je náhodou nemáte, klidně nám napište e-mail, my vám je rádi pošleme. Poté je stačí zadat na www.mega-blog.cz do kolonek vedle šedého tlačítka „Přihlásit“ a můžete si číst i obsah vyhrazený pouze pro naše zákazníky.

 

XX

Pokud zatím nejste našimi registrovanými partnery a přesto byste rádi v srpnové akci nakoupili, není problém. Ozvěte se nám e-mailem nebo telefonicky: +420 / 284 829 696 a domluvíme se.

Po přihlášení si pak slevy a další informace můžete prohlédnout v článku: Letní MEGASLEVY jsou opět tady a platí celý srpen 2024.

Přejeme hezké léto s příjemnými cenami razítek a laserové gumy!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny