Laserová akademie: vyrobte na laseru medaile nebo nametagy

Lasery Trotec, které Megaflex dodává, mají opravdu široké spektrum využití. Nabízejí jejich majitelům příjemné a takřka neomezené možnosti dalších zakázek. Dnes pro vás máme pár zajímavých nápadů na výrobu jmenovek a také zajímavých, atypických medailí.

Golfový tag na sportovní bag nebo praktická jmenovka na cestovní zavazadlo

Pro účastníky golfového turnaje si sponzor objednal tyto krásné a elegantní jmenovky. Hráči na soukromém turnaji si je připevní na bagy s golfovými holemi. Má to hned dvě výhody: je to hezká věc, která jim – a později i jejich známým – připomene že, hráli zajímavý turnaj a také pomůže novým spoluhráčům zapamatovat si jejich jméno… Stačí se podívat a nikdo nemusí lovit v paměti. neo se opakovaně představovat.
Velmi praktická a šikovná věc. Inspirujte se a nabídněte podobný výrobek vašim zákazníkům – golfistům, uvidíte, že se jim bude velmi líbit. Tahle verze je velmi luxusní a kombinuje barevný UV tisk s laserovou gravurou. V jednodušší verzi – ale stále velmi elegantní – lze pouze gravírovat i vyříznout v jedné laserové operaci celý tag. Použili jsme zlatý a stříbrný vrstvený plast tloušťky 3.2 mm, který samozřejmě také najdete v naší nabídce.

Je jasné, že podobné tagy lze nabízet také pro označení cestovních zavazadel, sportovního náčiní na  cestách…  Na letišti pak hned najdete svůj kufr. Šikovné, že? Vyzkoušejte, nabídněte.

.

Medaile na turnaje

Na laseru jste určitě již gravírovali různé texty na různé poháry a ceny, ale co takhle vyzkoušet vyrobit medaile? Zejména děti milují dostávat ceny a vyznamenání. Například pro dětský šachový turnaj? Vyzkoušeli jsem to prop vás s velkým úspěchem z materiálu LaserMax 512 v tloušťce 3.2 mm a gravírovali opět na laseru TROTEC. Grafiku umíte navrhnout, takže nepotřebujete nic navíc a medaile jsou hotové za pár minut. Stačí vybrat barevnou pentličku a zákazník bude jistě spokojen.

Pokud budete potřebovat radu ohledně nastavení nebo materiálu, klidně se na nás obraťte. Vyráběli jste něco podobného? Napište nám, rádi vaše originální nápady zveřejníme.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *