Navštívili jsme za vás: MSV v Brně 2024

Kategorie Lasery
0

Mezi 8. a 11. říjnem 2024 jsme se zúčastnili Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně. Vystavovali jsme naše lasery, které máme v Megaflexu v nabídce, ale i materiály vhodné pro laserové zpracování. Hodně pozornosti přitahoval také mozaikový obraz Alberta Einsteina, kterého jsme vyrobili a složili z laserových materiálů.

V našem stánku jste si mohli prohlédnout:

Trotec SP500, Trotec SpeedMarker 300, Trotec Speedy 360, Trotec InMarker, Megaflex SHINE UV Table, Atmos Pure 300, Atmos Pure 600, Trotec Speedy 50 – Atmos Cube

Nejvíce se návštěvníci zajímali o novou stolní značicí stanici s UV laserem. Značení plastů a zvláště skla je naprosto detailní a skvělé.

Zájem byl i o Trotec InMarker – průmyslový laserový systém pro značení velkých předmětů s originálním řešením bezpečnostního krytování. Je aplikovatelné například za robotickou ruku nebo do linky na pohyblivou osu Z.
TIP: Samotné krytování je namontováno pod rozmítací hlavou a značení je možné až poté, co 3 senzory na spodním okraji signalizují dotyk se značeným předmětem.

Hodně dotazů návštěvníci měli i na CO2 laserové gravírky s pohyblivou hlavou Trotec Speedy, které jsou po mnoho let považovány za etalon a návštěvníci se ptali především na novinky, které Speedy přinášejí. Tady bychom rádi zmínili nový přístrojový panel, který informuje o stavu stroje a odsávacího zařízení, kameru ve víku detailně zobrazující pracovní plochu laseru a to nejen při zavřeném víku, ale i při otevřeném! Nastavení intenzity odsávání u jednotlivých materiálů v programu RUBY je jen třešničkou na dortu.

Materiály pro gravírování jsou již tradičním tahákem v naší expozici. Mozaikový obraz Einsteina jen dokreslil rozsah naší nabídky.

Více o plastovém Einsteinovi si můžete přečíst v těchto článcích:
Laserová akademie: Plastový Einstein
Laserová akademie: Druhý plastový Einstein

Děkujeme všem, co se přišli na naši expozici podívat, a těšíme se na další setkání, třeba na dalším MSV nebo u nás v Showroomu laserů v sídle Megaflexu, Osiková 3, Praha 3, kde si můžete domluvit termín a rádi vám lasery představíme.

 

XXX

Více o našich laserech najdete na našem specializovaném webu: megaflex.cz/lasery.

———————————————————————————————————————————–
V případě zájmu o další informace nebo o nákup materiálů či pronájem laserů, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *