Brazílie: Jak razítko Trodat ID Protector+ chrání před krádeží identity

V zemích, kde jsou kyberkriminalita a krádeže identity časté, si velmi chválí razítko TRODAT ID Protector+, které máme v Megaflexu také v nabídce. I když razítko samotné samozřejmě nezabrání fyzickému vloupání, při jeho preventivním použití ochrání uživatel citlivé osobní údaje, jako jsou adresy, hesla nebo bankovní údaje, které by zloději mohli po vloupání použít.

U nás sice kriminalita není tak vysoká jako v Brazílii, nicméně je dobré myslet na to, že komukoliv se něco takového stát může. Tím, že v domě i v kanceláři každý zakryje pomocí ID Protectoru+ citlivé informace, ztíží zlodějům možnost dále páchat trestnou činnost pomocí odcizených dat.

Pokud jsou důležité informace na těchto dokumentech zakryty pomocí ID Protectoru+, výrazně se tím sníží šance na jejich odcizení. Tento nástroj je tedy proaktivním opatřením k ochraně osobních údajů.

Příklad z Brazílie: Falešní doručovatelé balíků

V současné době stále více správců nemovitostí v oblasti Sao Paulo zasílá varování obyvatelům, aby všechny adresní štítky na obalech a balících zničili předtím, než je vyhodí do odpadu. Důvodem jsou kriminální gangy, které z obalů odstraňují adresní štítky a nalepují je na nové krabice. Následně se vydávají za doručovatele balíků, aby prošli bezpečnostní kontrolou a získali přístup i do hlídaných objektů a bytů, kde pak dochází k loupežím a krádežím.

Tato nepříjemná a nebezpečná situace vedla k tomu, že je TRODAT ID Protector+ doporučován jako prevence a řešení tohoto problému. Proto naši brazilští partneři aktivně propagují tento produkt, a to i na sociálních sítích a ve formě podcastů.

Trodat ID Protector+ může rychle a jednoduše štítky znehodnotit před jejich vyhozením do odpadu. Díky vestavěnému keramickému noži a otvíráku na dopisy můžete také snadno otevírat obaly a blistry, což je opravdu praktická funkce.

Krádež identity je globální problém – využijte potenciál Trodat ID Protectoru+ k tomu, abyste cíleně zvýšili své prodeje i u vás.

Více o tomto razítku si můžete přečíst v těchto článcích:
Staňte se součástí úspěšného příběhu: Trodat ID Protector+ láme rekordy
Video: Doplnění tiskové barvy do razítka Trodat ID Protector+
Razítko ID Protector+ hitem letošního jara
Novinka Trodat ID Protector+ již v prodeji, můžete objednávat
Další ocenění pro razítko ID Protector+, tentokrát v Šanghaji

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *