Hezký moment: Pastelově krémové Printy v odstínu barvy roku

Pantone Color Institute, celosvětově uznávaný zdroj odborných znalostí v oblasti barev, který poskytuje doporučení a strategicky řeší barevné výzvy a design v souladu s vizí jednotlivých klientů a značek, každý rok vyhlašuje tzv. barvu roku. Letos se touto barvou stala barva „peach fuzz“, tedy jemná broskvová, která se velmi blíží odstínu naší pastelově krémové řady Trodat Printy. 

Jak výběr probíhá a co ovlivňuje?

Tým odborníků Panetone Color Institute každoročně vybírá odstín, který odráží aktuální kulturní klima a slouží jako symbolické znázornění konkrétního období. Barva roku pak ovlivňuje různá odvětví, včetně módy, interiérového a grafického designu, inspiruje kreativce a inovátory, kteří chtějí jít s dobou.

Barva „Peach Fuzz“ ztělesňuje teplo, klid a optimismus. Díky tomu je pastelově krémové Trodat Printy perfektní například pro kancelář, ale samozřejmě nejen tam, protože rozzáří jakýkoliv prostor a vnese do něj pohodu a pro oči příjemné vjemy.

Pastelové barvy v nabídce Megaflexu

Barvu roku – pastelově krémovou – již máme v nabídce a kromě toho také ještě krásný pastelově modrý odstín.

Od poloviny září se můžete těšit i na další dvě pastelové barvy a to zelenou a růžovou.

Dostupné budou ve všech standardních velikostech 4911, 4912 a 4913 a od letošního jara i 4910.

Již nyní máme skladem tyto dvě barvy:

.Jedná se o plastová samobarvicí razítka s velikostí otisku Velikost otisku: 26x9mm (4910), 38x14mm (4911), 47x18mm (4912) a 58x22mm (4913).

Standardní barva otisku: černá. Náhradní polštářek: 6/4910, 6/4911, 6/4912 a 6/4913 v provedení: černýmodrýčervenýzelenýfialový nebo suchý.

Můžete si je kdykoliv objednat v našem e-shopu, tak, jak jste zvyklí:

Hned jak v polovině září naskladníme další dvě pastelové barvy, dáme vám vědět.

#pastel #pasteloveprinty #peachfuzz #kremovapastelova #kremova #trodat #razitka #pastelovaedice

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře. 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny