Kreativní letní zavařování s razítky TRODAT

Kategorie Razítka

Při zavařování a konzervování marmelád, ovoce a zeleniny během letní sezóny je důležité mít dobrý přehled o obsahu sklenic. Záleží i na estetickém vzhledu zavařených pokrmů. Samobarvící razítka TRODAT jsou ideálním řešením pro rychlé a čisté označování etiket například právě na zavařovacích sklenicích. Nabídněte razítka na potisk štítků vašim zákazníkům.

Díky široké škále razítek a možnosti jejich snadného nastavení si může každý vybrat to, které je pro jeho potřebu to nejlepší. Pokud využije i datumku, může si zákazník jednoduše na etiketu přidat i datum zavaření a nemusí za čas přemýšlet, ze kterého roku obsah nádoby pochází.

Razítka TRODAT mohou přehledně a kreativně označit obsah sklenic nebo lze přidat další informace přímo na etiketu. Razítka zefektivní proces zavařování a přináší kromě jednotného designu důležitý element pořádku do lednice, komory, skladu či spižírny.

x

Razítka můžete objednávat jako registrovaní partneři Megaflexu v našem e-shopu na www.megaflex.cz.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny