Letní inspirace TRODAT: razítko pro každou příležitost

Kategorie Razítka

Ať již se vaši zákazníci chystají letos v létě zavařovat, grilovat, vdávat či ženit, pořádat večírky, aranžovat stoly, vysílat děti na tábory nebo zůstat většinu léta v kanceláři, budou určitě potřebovat razítka TRODAT, která se hodí pro všechny příležitosti.

Razítka jsou velkými pomocníky. Usnadňují práci a dodávají dokumentům potvrzení pravosti, osobitý vzhled pozvánkám, etiketám či různým typům balení. Potěší art directory a kreativce nebo umělce. Nabídněte razítko pro každou příležitost. Naše novinka, speciální razítko ID Protector+ navíc umí zakrýt citlivá data. Sada Stamp And Stick se zase skvěle hodí pro označení věcí na letní tábory a dovolené.

Razítka TRODAT jsou vhodná také pro různé věrnostní programy například do kaváren, obchodů či restaurací nebo fitness center. Nechte se inspirovat v následující  fotogalerii a nabídněte razítka TRODAT tam, kde je nutně potřebují – což je samozřejmě všude. 

 

Razítka můžete objednávat jako registrovaní partneři Megaflexu v našem e-shopu na www.megaflex.cz.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny