Nově skladem: Pastelová razítka Printy již ve všech čtyřech barvách

Kategorie Razítka
0

Jelikož jsme ze strany vás, našich zákazníků, trvale evidovali velký zájem, rozhodli jsme se rozšířit naši nabídku pastelových barev řady Printy o dva další atraktivní odstíny. Dříve dostupnou pastelově krémovou a modrou jsme nyní obohatili o oblíbenou pastelově zelenou a růžovou. Tyto nové odstíny jsou již k dispozici v našem e-shopu a čekají na vaše objednávky.

Krásné pastelové barvy se výborně hodí k pozvolna se blížícímu podzimu a přinášejí jemnost nejen do kanceláří, ale i kreativcům a zákazníkům, kterým záleží na designu a rádi experimentují a barevně ladí okolí. Nebojte se tyto krásné barvy zákazníkům nabízet. Jistě je ocení.

Nově i zelená a růžová pastelová

Tyto krásné pastelové barvy jsou ideální volbou pro nadcházející podzimní sezónu, kdy s sebou přinášejí nejen estetiku a jemnost, ale také oživení pracovního prostředí i každého domova. Jejich univerzálnost a kouzlo jistě lze dobře využít, jak v kancelářích, tak pro kreativní činnosti, neboť dodávají styl a eleganci. Vášniví dekoratéři a designéři jistě ocení možnost barevného sladění a experimentování, které tyto nové odstíny nabízejí.

Printy Pastel Jsou ideální pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a odvážného, a zároveň udržet sofistikovaný a moderní vzhled. Nechte se inspirovat následující galerií. Propagační fotografie a materiály pro váš web či kamenný obchod si můžete jako vždy stáhnout zdarma na adrese https://infoportal.trodat.net. Stačí zadat do vyhledávání klíčové slovo „pastel“.

 

 

Jedná se o plastová samobarvicí razítka s velikostí otisku: 26x9mm (4910), 38x14mm (4911), 47x18mm (4912) a 58x22mm (4913).

Standardní barva otisku: černá. Náhradní polštářek: 6/4910, 6/4911, 6/4912 a 6/4913 v provedení: černýmodrýčervenýzelenýfialový nebo suchý.

Můžete si je kdykoliv objednat v našem e-shopu, tak, jak jste zvyklí.

#pastel #pasteloveprinty #novebarvy #pastelovezelena #pasteloveruzova #peachfuzz #kremovapastelova #kremova #trodat #razitka #pastelovaedice

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře. 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *