Tvořivý podzim s barevnými razítky TRODAT

Myslíte si, že razítka TRODAT se hodí jen do kanceláří a slouží jen pro adresy a firemní loga? Omyl! S TRODAT Printy mohou být vaši zákazníci být skutečně kreativní. K podzimu také skvěle ladí Printy v pastelových barvách, které máme v nabídce ve všech čtyřech odstínech.

Díky možnostem přizpůsobení otisku se snadno dostanou za hranice každodenního využití. Hravé symboly, stylové nápisy a výrazné barvy – to vše lze realizovat s razítky TRODAT. Nechte se inspirovat. Pozvánky, cedulky, individuální etikety, potisk firemních papírových tašek, QR kódy, potisk samolepicích štítků, nálepek, dekorací, oznámení… To vše je možné.

 

Kreativitě při výrobě otisku se meze nekladnou – s okouzlující pastelovou edicí půjde o krásný personalizovaný produkt. Samozřejmým bonusem je u těchto razítek i ohleduplnost k životnímu prostředí – tedy klimatická neutralita jako standardní postup výroby.

  • jak jste u TRODAT razítek zvyklí, i tato řada zaručuje přesný otisk a díky bezchybnému mechanismu i nenapodobitelný zážitek při tisku
  • razítka jsou vyrobena z materiálů, které nepoškozují životní prostředí (CO2 neutrální)
  • Individualita je pro TRODAT výrobky velmi důležitá a právě proto máme v nabídce tento bestseller v pastelových barvách
  • K tomu přidejme Vaši originalitu při návrhu otisku –  kreativním nápadům se žádné meze nekladou.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *