Zpátky do škol s razítky Trodat pro žáky i učitele

Začátek školního roku je za rohem. A jako každý rok se bude dětem i učitelům (a nejen jim) hodit razítko TRODAT. Razítko je pomocníkem pro všechny a ocení jej zejména prvňáci. Desky, sešity, učebnice, vystřihovací písmena a číslice do první třídy, to všechno musí žáci nebo – v případě prvňáčků – kteří ještě neumějí psát –  jejich rodiče – podepsat. Nabídněte jim lepší variantu – aby je ze samého podepisování nebrněla ruka: vlastní razítko. Stejně tak razítko usnadní práci pedagogům. Navrhujeme nabídnout třeba následující modely.

Razítko pro učitele: Ochrana osobních dat žáků s razítkem ID Protector

Razítko ID Protector+  je hitem letošního roku. Jsme rádi, že se vašim zákazníkům líbí a že se dobře prodává. Pozitivní ohlasy máme nejen z kanceláří a bank, ale právě i z oblasti školství od samotných učitelů. Pedagogové ve školách jsou nadšeni, že namísto složité cesty ke skartovačce, která je často kdesi daleko v jiné kanceláři nebo zcela nedostupná, často u stohů různých papírů, testů, slohových prací využijí – k překrytí již nepotřebných osobních údajů studentů právě razítko ID Protector+. Pochvalují si i integrovanou čepel na otevírání krabic a zabudovaný otvírák na dopisy. I vy – naši TRODAT partneři – můžete oslovit školy ve vašem okolí a ID Protector+ nabídnout a získat tak nové zakázky.

Objednat můžete ZDE

 

Už žádná ztracená trička, boty, sešity ani sportovní dresy se sadou Sada Stamp And Stick

Známe to asi všichni. Dítě přijde domů ze školy, tréninku nebo kroužku a chybí sešit, učebnice, oblečení, boty, krabička na oběd nebo jiné důležité věci. Někde je zapomnělo… A jak je najít a rozeznat od věcí spolužáků? Právě pro tyto případy se jako řešení skvěle nabízí sada Stamp And Stick. Sada je zábavná a funkční možnost, jak si označit věci. Umožňuje sestavit jakýkoliv text (nejčastěji jméno s veselou ikonou). A pak označit všechny předměty, které chcete – hodí se i na hladké povrchy a obsahuje samolepky a nažehlovací pásku.

Praktickou Sadu Stamp and Stick si můžete objednat v našem e-shopu, jak jste zvyklí.

Objednat můžete ZDE

Razítka pro učitele a ředitele škol

Také učitelům a samozřejmě ředitelům škol se nové razítko může hodit – asi si vyberou jiný typ než děti – například větší víceřádková Printy 4911, 4912, 4913, 4914 nebo 4915.

Mnozí učitelé či ředitelé už razítka mají, ale možná potřebují nový model, změnu adresy nebo více razítek.

Oslovte školy a nabídněte jim vaše služby. Jistě to ocení a na vás čeká příjemný zisk.

Pro děti je vhodné i například úplně malé červené 3 řádkové razítko PRINTY 4910 s přívěskem. Samozřejmě je dostupné i ve verzi bez přívěsku – v černé, modré, šedé, zelené, fialové a červené barvě.

Jde o jedno z nejmenších a nejhezčích razítek Printy s velikostí otisku 26 x 9 mm je praktickým pomocníkem všude tam, kde je potřebné tisknout jen stručnou informaci, většinou do 3 řádků textu. Nebo hezký obrázek či logo. Používá se zejména pro tisk jména a telefonu, emailu, adresy… nebo také pro kontrolní otisk v průmyslu či jako schvalovací razítko.

Razítko PRINTY 4910 s přívěskem můžete objednávat už dnes

 

Krásné módní barvy razítka a navíc všechny barvy otisků: Pocket Printy

Studenti a mladí lidé si dnes hodně zakládají na perfektním designu a barevnosti. Proto je tu kapesní razítko Pocket Printy, které vyniká především kompaktní velikostí, volbou barev, jednoduchým posuvným mechanismem “Just Slide A Stamp” a atraktivním designem. Toto kapesní razítko má všechny vlastnosti dokonalého přenosného razítka. Perfektní kombinace výborně vyřešeného ovládání, velikosti a hmotnosti z něj dělá ideální razítko pro všechny, kteří jsou v pohybu.

Mechanismus “Just Slide A Stamp” je velmi jednoduchý a intuitivní. Razítko lze dokonale ovládat jednou rukou.

Velikost otisku odpovídá Printy 4911 a 4912 (38×14 mm a 47×18 mm).

Polštářky ve standardních 5 barvách ale také MCI (vícebarevný otisk).

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka.

.

Objednat můžete ZDE

Mobilní a kulaté Micro Printy 9342 nebo Micro Printy 9342

Micro Printy je také velmi vhodné pro školy, má snadný mechanismus vyrobený z vysoce kvalitních materiálů a perfektní kompaktní vzhled, takže je ideální volbou, pro ty, kteří hledají kulaté přenosné razítko.

 

.

Můžete objednávat na následujících odkazech:
V ČERNÉM PROVEDENÍ
V MODRÉM PROVEDENÍ

—————————————————————————————————————-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

 

  

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *