Tomáš Peške: Jaký byl rok Megaflexu pod mým vedením?

Před rokem se s Vámi zde Milan Boehm podělil o to, jak „snadné“ je po 30 letech předat vedení úspěšné firmy. A protože se mu to nakonec (snad) podařilo, tyto řádky letos už připadly mně. Rád bych toho využil a stručně zhodnotil uplynulé období z pohledu Megaflexu a také nastínil, co nás ještě letos čeká.

Loni na podzim jsme představili novou podobu našeho laserového webu www.megaflex.cz/lasery. Laserové technologie se totiž stávají čím dál důležitější částí Megaflexu, což potvrzuje i získané ocenění Trotec Gold Partner, které společnost Trotec uděluje svým nejlepším partnerům v oblasti prodeje a servisu laserů.

Neustále vylepšujeme aplikaci na online sazbu www.razitko.cz a vzrůstající počet zakázek přes tyto stránky nás utvrzuje v tom, že se objednávání razítek pomalu ale jistě přesunuje do virtuálního světa. Pokud ještě náhodou nemáte Váš firemní e-shop zdarma na razitko.cz, určitě se nám ozvěte. Zde totiž může zákazník kdykoliv z pohodlí domova objednat jakékoliv razítko u Vaší firmy, například i jednu z posledních velmi úspěšných novinek TRODAT ID Protector+ pro zvýšenou ochranu osobních dat. Mimochodem toto razítko se již za prvních pár měsíců na trhu v celosvětovém měřítku stalo jedním z nejprodávanějších a probojovalo se i do výběru nejprodávanějších produktů u společnosti Amazon.

Společnost Trodat na přelomu roku získala ekologickou známkou Blue Angel za razítka řady Trodat Printy 4 a to především za neustálé snižování obsahu plastů ve výrobcích a snahu o omezení nežádoucích dopadů na životní prostředí. Velké poděkování patří i Vám, kteří výrobky značky Trodat kupujete a podílíte se tak na tomto racionálním úsilí.

Rád bych také zmínil pokračování dlouhodobé podpory charitativním organizacím jako jsou Dobrý anděl nebo Naděje nebo spolupráci s Klubem českých turistů. V uplynulém roce jsme také finančně podpořili projekt Zdravotní klaun či nákup sociálního automobilu pro Domov seniorů na Praze 3.

Letos ještě plánujeme novou podobu specializovaných webových stránek pro orientační systémy, protože věříme, že i tento produkt si zaslouží větší pozornost a ještě lepší prezentaci.

Začátkem října se na Vás budeme těšit na mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně.

Závěrem bych Vám rád poděkoval za celý tým Megaflexu za přízeň, kterou nám neustále věnujete, a těším se na další roky úspěšné spolupráce.

S úctou

Tomáš Peške
ředitel společnosti Megaflex

Fun Fact: Nevíme, zda jste se nad tím někdy pozastavili, ale přesto si to možná zaslouží poznámku – logo MB v záhlaví tohoto článku znamená zkratku pro Megablog, nebyly to iniciály Milana Boehma, i když se tato shoda nabízí také…  Jen aby bylo zřejmé, proč logo sloupku v záhlaví zůstává stejné i dál.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny